För dig som är kund hos Ready Digital

Kundcenter

Som kund hos Ready Digital så är du alltid välkommen att höra av dig till vårt kundcenter med frågor, funderingar eller för att bolla idéer kring hur du kan utveckla din digitala närvaro. Oavsett om det handlar om strategi, innehåll (text, foto eller kanske film?), tekniska lösningar, SEO eller digital marknadsföring.

Snabbval

Webmail
Inloggning epost
Uppdatera hemsida
Inloggning Smelinkweb4
Frågor & Svar
Vanliga frågor och deras svar.
Hör av dig
All kontaktinformation du behöver på ett ställe.
E-postinställningar
Guider för Smelink Webmail och installation av e-post.
Drift
Information om eventuella driftstörningar.
Avtal- & Ekonomifrågor
För frågor om ditt avtal, faktura eller uppsägningstid.
Blogg
Du har väl inte missat vår blogg?
Amanda Brinkenius

Välkommen!

Amanda Brinkenius
0470-70 36 80
kundcenter@readydigital.se

Frågor & Svar

En del frågor är lite vanligare än andra. Dessa har vi samlat här så att du kan få ett snabbt svar vilken tid på dygnet som helst. Du kan söka, eller kolla direkt i respektive kategori. Om du inte hittar det du är ute efter så är vi bara ett samtal eller mail bort, vi svarar så fort vi kan under våra ordinarie öppettider.

Var uppdaterar jag min Smelink-hemsida?

Du loggar in på samma ställe som vanligt: http://smelinkweb4.se/

Påverkas mitt existerande avtal av ert namnbyte?

Inget har förändrats rent administrativt sedan vi bytte namn till Ready Digital AB i september 2017.
Vi har även samma ägare och samma organisationsnummer som tidigare.

När blev ni Ready Digital?

I september 2017.

Namnet Smelink fungerade länge bra som beskrivning av vår verksamhet, men idag gör vi så mycket mer än när företaget grundades för över tjugo år sedan.
Ready Digital har med sig allt som Smelink har stått för och tidigare erbjudit dig som kund. Samtidigt har vi utvecklat nya spännande tjänster för att kunna vägleda och bistå dig i allt som gäller digitaliseringen av din verksamhet.

Vad händer med min hemsida i SmelinkWeb4?

Den kommer att fortsätta finnas kvar som vanligt. SmelinkWeb4 kommer kommer att leva kvar och du behöver inte byta system. Vi kommer att underhålla plattformen, men inte vidareutveckla den. Detta p.g.a. att tekniken går fort framåt och vi anser att det är viktigt att våra kunder hela tiden har möjlighet att ligga i framkant vad gäller den tekniska utvecklingen. Vi rekommenderar därför alla kunder med en hemsida i SmelinkWeb4 att byta plattform över tid.

Hör av dig till oss så kan vi se hur vi kan utveckla din sida för framtiden!

Smelink Webmail

Logga in på www.smelinkmail.se för att kolla din e-post. Webmailen kommer du åt oavsett var du befinner dig så länge du har en Internetuppkoppling.

Du kan även installera ditt e-postkonto i ditt befintliga e-postprogram. På detta sätt kan du använda ditt e-postkonto tillsammans med de tjänster ditt e-postprogram tillhandahåller.

Vad är administratörskonto?

Alla våra kunder har tillgång till ett administratörskonto i webmailen. Via detta konto kan du se samtliga konton, lägga till och ta bort e-postadresser samt lägga till alias. Till varje enskilt e-postkonto finns även en administartionsvy där du kan lägga in autosvar, vidarebefordring och ändra lösenord. Du kommer åt dessa vyer genom att klicka på "Personliga inställningar" → "Mailadministration" i webmailen.

Guide för administratörskontot (samtliga konton)
Guide för mailadministration (enskilt konto)

Behöver du mer utrymme till ditt e-postkonto?

Som standard har du tillgång till 300 MB. Vi kan utöka ditt utrymme till 600 MB eller 1 GB. Kontakta vårt kundcenter så berättar vi mer!

Frågor eller funderingar som du inte hittar svar på här? Hör av dig!

Checkbox