ready 4 tech

ready 4 tech

Tech

Rätt teknik för en säker och stabil digital närvaro

Vi kan webb och vet vad som krävs för att lyckas

Med effektiv webbutveckling lägger vi grunden för företagets digitala framgång. Tillsammans utvecklar vi den plattform som behövs för att stödja just ditt företags teknik och innovation.

What we can do 4 you

Webbplats / webbshop

Våra kreativa utvecklare och designers skapar din digitala plattform i det system som passar ditt företag bäst, exempelvis WordPress.

API-kopplingar

Vi skapar både standardiserade och skräddarsydda API-kopplingar till exempelvis affärssystem, bokningssystem och betallösningar.

Analys & strategi

Vi lyssnar på dig för att förstå din verksamhet och dina utmaningar. Det är viktigt att identifiera syfte och mål för att kunna formulerar en effektiv strategi för ditt företags webbutveckling.

Plugins och webbappar

Vi utvecklar system, webbappar och plugins för såväl internt som externt bruk, med allt från modifiering av ett befintligt plugin till att programmera ett helt unikt system.

Servrar och säkerhet

Hosting av våra webbplatser sker på egna, dedikerade molnservrar och servrarna övervakas dygnet runt. Vi erbjuder också SSL-certifikat, för att visa att dina kunder kan känna sig trygga hos dig.

Domänregistrar

Vi är ackrediterad .se-registrar och kan registrera de flesta domäner. Framtidssäkra ditt företag och era varumärken, kampanjer och idéer genom att registrera rätt domännamn.

Ready 4 Tech?

Nytt fält

Våra kunder

Vilka har vi hjälpt med tech

Genom vårt helhetstänk täcker vi upp alla dina tekniska behov och utifrån det bygger vi skräddarsydda lösningar, exempelvis API kopplingar.

Öfverholms

Öfverholms är en fastighetsmäklare verksam i Sigtuna-området. Vi har utvecklat en smart och säker API-koppling till mäklarsystemet Vitec, vilket innebär att objekten automatiskt visas integrerat på webbplatsen.

APM

För APM Terminals byggde vi ett vikthanteringssystem som sedan vidareutvecklades för hantering av bokningar och fakturor med målet att bygga bort manuella rutiner.

Digitalisering – hur når vi dit?

Digitalisering handlar om hur företag anpassar sin verksamhet i en digital värld för att exempelvis öka sin konkurrenskraft, behålla medarbetare och utveckla verksamheten. För att utveckla affärerna för framtiden måste du alltså tänka digitalt!

En digital strategi är a och o för att lyckas online. För att ta fram en tydlig och användbar strategi är det viktigt med ett helhetsperspektiv, som utgår från företagets vision och målgruppernas behov. Tydliga mål, kunskap om målgruppen, relevanta kanaler, genomtänkt innehåll och välplanerad marknadsföring är den röda tråden som behövs för att leda till konvertering.

Vi strävar alltid efter att hålla den digitala strategin enkel, tydlig och välgenomtänkt så den går i linje med den övergripande strategin som verksamheten har.

Ready Digital bloggar om tech

Digitala trender – är du ready för 2018?!
Digitala trender – är du ready för 2018?!

Så här i början av året summerar säkert de flesta av oss året som gått. Vad tar vi med oss in i 2018 och kanske det viktigaste: hur kan vi som företagare koppla våra affärsmål till de digitala trender som gäller?

Så kan företag använda VR för att skapa kundnytta
Så kan företag använda VR för att skapa kundnytta

VR (Virtual Reality) kan användas för att ge ett mervärde till dina kunder genom att digitalisera olika upplevelser som annars är svåra att visa och beskriva. Vi funderar över fördelarna för olika företag.

Smelink spanar framåt: Digitala trender inför 2017
Smelink spanar framåt: Digitala trender inför 2017

2017 blir innehållets och användarens år. Men vilka trender är på uppgång? Vi har gått varvet runt på kontoret och tagit reda på vilka digitala trender du behöver hålla koll på inför det stundande nyåret.