0470 - 70 36 80 info@ready.se

Content

Innehåll som träffar
kunden rakt i hjärtat

Vi skapar text, bild och film till din webbplats

Vi skapar innehållet som ger fler besökare till din webbplats, ett ökat förtroende för ditt företag och en stark kundrelation. Smart och relevant content på rätt plats är en hållbar investering som kommer att gynna ditt företag under lång tid framöver.

Strategi

Vi genomför sökordsanalys och intervjuer med dig, era kunder eller potentiella kunder för att skapa den mest effektiva strategin för ditt innehåll. Du får en konkret plan för innehållets struktur, tonalitet och kanaler för spridning.

Sökmotoranpassning

Vi skapar innehållet som din målgrupp söker efter. Content, framför allt i text, är det överlägset viktigaste elementet för att synas på Google och andra sökmotorer.

Text

Utifrån kundens köpprocess skapar vi relevant och intressant textinnehåll som möter din kunds behov på webbplatsen, i webbshopen och i andra digitala kanaler.

Bild

Vi fotograferar och skapar illustrationer med målet att text och bild gemensamt ska stärka ditt budskap och lämna ett intryck som består.

Film

Professionella animationer och film som genom ljud och bild skapar optimala förhållanden för att du ska kunna inspirera tittaren eller ge tydliga instruktioner.

Bränsle till långsiktiga kundrelationer

 

Det gäller att göra rätt från början när du ska utveckla en strategi för content på din webbplats. Din kunds beteende är utgångspunkten och det är först när detta analyserats som en innehållsstrategi kan tas fram.

Strategin lägger sen grunden för vilket innehåll som bäst möter dina kunders behov. Syftet är att genom relevant content förflytta kunden framåt genom köpprocessens olika steg.

Strategin lägger även grunden för i vilka andra kanaler du kan möta din kund med relevant content – content som din kund själv letar efter. Görs detta rätt, har du nu en bra grund för att utveckla effektiv content marketing och skapa kundrelationer som varar.

Ökat förtroende för varumärket

Vi skapar relevant innehåll och en tydlig plan för företagets content marketing – för att effektivt visa upp ditt varumärke som starkt, professionellt och förtroendeingivande.

Starka kundrelationer

Texter, bilder och filmer som möter kundens behov, ger kunder som litar på dig. En långsiktig satsning på trygga kundrelationer skapar förtroendet som kan leda till att kunden köper mer.

Fler relevanta besökare

Genom att kombinera sökmotoranpassat innehåll med digital marknadsföring och konverteringsoptimering, maximerar vi antalet leads via din webbplats.

Ready for content marketing?