ready 4 digital
marketing

ready 4
digital marketing

Digital Marknadsföring

Träffsäker, mätbar digital marknadsföring

Vi får ditt företag att synas digitalt

Digital marknadsföring är överlägsen all annan marknadsföring när det kommer till träffsäkerhet och mätbarhet. På så sätt kan du marknadsföra ditt företag effektivt och nå ut till ännu fler. Smart, eller hur?

What we can do 4 you

Sökmotormarknadsföring

Betald annonsering för att driva fler besökare till din webbplats via Google och andra sökmotorer, genom exempelvis Google AdWords, Google Shopping och Bing Ads.

Digital annonsering

Betald annonsering i native- eller bannerformat i exempelvis Googles displaynätverk, sociala medier, bloggar eller nyhetssajter för att bygga varumärke och trovärdighet.

Sökmotoroptimering

Vi gör en sökordsanalys för att studera målgruppens ordval och arbetar sen operativt med on- och off page-optimering för att driva trafik till din webbplats via sökmotorerna.

Sociala medier

Vi skapar en strategi och plan för att bygga styrka och buzz kring ditt varumärke via content marketing på sociala medier som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.

Statistik

Uppsättning av konto och måluppföljning i Google Analytics, för att utvärdera och maximera effekterna av den digitala marknadsföringen.

Ready 4 Digital marketing?

Checkbox

Kundprojekt

Vilka har vi hjälpt med digital marknadsföring

Möjligheten att väldigt specifikt rikta den digitala marknadsföringen mot rätt målgrupp, gör detta till en överlägset lönsam och kostnadseffektiv marknadsföringsmetod. En tydlig målsättning och rätt statistikverktyg, gör det möjligt att mäta hur framgångsrik din digitala marknadsföring har varit på ett väldigt exakt vis och i nästa steg öka konverteringen ytterligare. Din digitala satsning blir en naturlig del av företagets övergripande affärsidé.

Vi förstår din business, dina kunders köpbeteende och vet hur du ska agera för att nå din målgrupp, ända ner på individnivå.

Electrolux Professional

Electrolux Professional är världsledande inom innovation och design av lösningar för professionella köks- och tvättutrustningar.
Digital marknadsföring för Electrolux Professional

80%

Startar sin köpprocess på Google

Undersökningar visar att ungefär 80% av kunderna startar sitt köp genom att söka på Google. Det betyder att kunden kommit väldigt långt i sin köpprocess innan en kontakt tas med ditt företag. I det skedet är han påläst och har en klar uppfattning om vad han behöver.

Vi förstår kundens köpbeteende och har därför alla möjligheter att påverka honom i sitt beslut och val av leverantör. När vi vet var de potentiella kunderna finns är det enkelt att räkna ut genom vilka kanaler vi når dem och vilka mätbara mål som är lämpliga för marknadsföringen.

Ready Digital bloggar om digital marknadsföring

Handfasta tips för marknadsföring som ökar din försäljning och förbättrar din hemsida och webshop.

Fokusera på dina digitala kanaler i kristider
Fokusera på dina digitala kanaler i kristider

När många företag upplever svårigheter och en minskad efterfrågan är den digitala närvaron viktigare än någonsin. Ditt företags webbplats och sociala medier blir därför de bästa redskapen för ditt varumärke och din försäljning.

Annonsera i sociala medier
Annonsera i sociala medier

Annonsera i sociala medier för att nå din målgrupp, öka din försäljning och sprida ditt varumärke. Låt oss introducera dig till möjligheterna med annonsering i sociala medier!

De digitala kunskapsklyftorna ökar: Hänger du med?
De digitala kunskapsklyftorna ökar: Hänger du med?

Det räcker inte längre att ha en webbplats som presenterar företaget på ett trevligt sätt. För att bli konkurrenskraftig online behöver du hänga med. Här presenterar vi första steget mot en effektivare digital närvaro.