Utvecklas online – missa inte denna möjlighet med konsulttimmen!

6 kostnadsfria konsulttimmar för företag i Kronoberg med Konsulttimmen

Dina kunder, partners och medarbetare rör sig alla i en digital värld och förväntar sig att även du ska finnas där. Det är viktigt att hänga med i den digitala utvecklingen för att vara konkurrenskraftig och inte hamna på efterkälken.

Vi är en del av Konsulttimmen!

En undersökning visar att 70% av svenska små- och medelstora företag anser att de behöver agera för en digital utveckling. Samma undersökning visar att hela 47% av de tillfrågade företagen inte vet vad de ska göra. Känner du igen dig i detta så vill vi gärna hjälpa dig! Digital utveckling är något vi kan och som vi håller oss uppdaterade inom.

Vi kan hjälpa dig med allt från digital strategi som är grunden för att lyckas online, till konkreta tips om vilken digital marknadsföring som passar din verksamhet eller hur du ökar antalet kundkontakter via din hemsida.

Konsulttimmen

Med hjälp av Region Kronobergs förmånliga projekt Konsulttimmen har du nu möjlighet att få upp till 6 kostnadsfria timmar med våra konsulter Anisa Turcinovic och Sara Albertson.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att identifiera dina behov och hjälper dig att ansöka via Konsulttimmen.se Vill du fortsätta utveckla din digitala närvaro efter konsulttimmarna och få konkreta lösningar på plats så kommer du få ett förmånligt erbjudande från oss.

Anisa Turcinovic

IT & Digitalisering

Anisa är VD och hennes specialområde är digital strategi. Hon hjälper dig att analysera ditt företags nuläge, önskeläge och målgrupp för att utveckla rätt digital strategi och ta det helhetsgrepp som behövs för att lyckas online.

Sara Albertson

Digital Marknadsföring

Saras specialområde är digital marknadsföring. Hon är expert på att få ditt företag att synas online genom strategiskt arbete med annonsering, sociala medier och SEO.

Ready 2 grow?

Oavsett om du är gasell eller inte, hör av dig till oss!