Utvecklas online – möjlighet till konsulttimmar!

6 kostnadsfria timmar inom webb och marknadsföring med Konsulttimmen

Missa inte möjligheten till konsulttimmar inom IT/digitalisering och digital marknadsföring! Det är viktigt att hänga med i den digitala utvecklingen för att vara konkurrenskraftig och inte hamna på efterkälken.

Vi är en del av Konsulttimmen!

En undersökning visar att 70% av svenska små- och medelstora företag anser att de behöver agera för en digital utveckling. Samma undersökning visar att hela 47% av de tillfrågade företagen inte vet vad de ska göra. Känner du igen dig i detta så vill vi gärna hjälpa dig!

Konsulttimmen – för företag i Kronoberg

Med hjälp av Region Kronobergs förmånliga projekt Konsulttimmen* har du nu möjlighet att få upp till 6 kostnadsfria timmar inom IT/webb och digital marknadsföring med våra konsulter Anisa Turcinovic och Sara Albertson. Du ska ansöka om timmarna direkt via Konsulttimmen.se, men om du önskar få hjälp med hur man går till väga så hör av dig till oss genom att fylla i formuläret nedan. Vi kontaktar då dig och hjälper dig att identifiera dina behov.

Vi kan hjälpa till med allt från digital strategi som är grunden för att lyckas online, till rådgivning gällande din webbplats eller nya digitala tjänster. Det kan också handla om strategier samt konkreta råd hur du kan nå ut till nya kunder via sökmotoroptimering, sociala medier eller hur du ökar antalet konverteringar från din webbplats. 

Vill du fortsätta utveckla din digitala närvaro efter konsulttimmarna och få konkreta lösningar på plats så kommer du få ett förmånligt erbjudande från oss.

*Gäller våren 2019 för företag med F-skattsedel (0–49 anställda) i Kronobergs län 

Anisa Turcinovic

IT & Digitalisering

Anisas specialområde är digital strategi och planering av webbplatser/webbtjänster. Hon hjälper dig att analysera ditt företags nuläge, önskeläge och målgrupp för att ta fram rätt digital strategi som behövs för att du ska lyckas online.

Sara Albertson

Digital Marknadsföring

Saras specialområde är digital marknadsföring. Hon är expert på att få ditt företag att synas online genom strategiskt arbete med sociala medier, annonsering, SEO och din webbplats. Sara kan även hjälpa dig med digital strategi för att ta ett helhetsgrepp online.

Ready Digitals tjänster

Ready Digital är en digitalbyrå som ser till helheten när det gäller ditt företags digitala närvaro – med målet att att driva fler affärer online. Vi kan hjälpa dig med följande tjänster:

Ready 2 grow?

Hör av dig till oss om du har frågor om Konsulttimmen och hur vi kan hjälpa dig!