0470 - 70 36 80 info@ready.se

Webb

Framtidens webbplatser
skapas här

Vi kan webb och vet vad som krävs för att lyckas

Vi skapar flexibla webbplatser som anpassar din verksamhet för framtiden, ger ökad trovärdighet och blir en stabil grund för företagets digitala närvaro.

Strategi

Vi skapar den mest effektiva strategin för just din webbplats. Du får en konkret handlingsplan för webbplatsens innehåll, sökbarhet, design och struktur.

Plattform

Våra experter inom webbutveckling, design, innehåll och konvertering skapar din webbplats i den plattform som vi gemensamt beslutar lämpar sig bäst för dina nutida och framtida behov.

Användarvänlig webbdesign

Din webbplats får en väl genomtänkt design som anpassar sig efter besökaren och är lätt att interagera med på såväl mobiler som surfplattor och datorer.

Skräddarsydda funktioner

Automatisering och digitalisering av funktioner såsom kopplingar till externa system, för att skapa kortare beslutsprocesser och minska administration.

Säker drift

Hosting av din webbplats sker på dedikerad server hos oss på Ready. Genom SSL-certifiering visar du också din besökare att hans uppgifter är trygga hos dig.

Webbplatsen – din digitala språngbräda


Webbplatsen ska vara den stabila språngbräda utifrån vilken företagets digitala närvaro tar avstamp. En bra strategi, relevant innehåll och välplanerad marknadsföring är ett minimikrav för att lyckas med en webbplats idag.

Företagets webbplats ska locka besökaren till sig och även se till att det finns anledning att återkomma. Digital marknadsföring hjälper dig att nå ut med din webbplats till rätt målgrupp och en genomtänkt innehållsstrategi ser till att ditt budskap når hjärtat. En smart webbplats idag kan också anpassa både innehåll och design efter tidigare val som användaren gjort, för att säkerställa bästa möjliga kundupplevelse.

Helhetstänk

Vi tar ett helhetsgrepp som kan inkludera att skapa innehåll, driva trafik via digital marknadsföring eller optimera webbplatsens konvertering.

Flexibilitet

Vi skapar en webbplats som växer i takt med ditt företag. I allt från strategi till val av plattform, ger vi råden som möjliggör största möjliga tillväxtpotential för ditt företag.

20 års erfarenhet

Med oss som din digitala partner, kan du känna dig trygg i att vårt engagemang, strategiska helhetstänk, tekniskt kunnande och gedigna erfarenhet kommer att överträffa dina förväntningar.

Ready for an awesome website?