ready 4 webshop

ready 4 webshop

Webshop

Redo för en webshop som säljer?

Vi kan e-handel och vet vad som krävs för att lyckas

Vi skapar attraktiva webshopar som driver in rätt besökare och konverterar dem till betalande kunder, oavsett om du redan driver en webshop eller ska ta dina första steg ut i e-handeln. Genom ett strategiskt helhetstänk kan vi hjälpa dig etablera en framgångsrik webshop. Vår process börjar med dig. Vi fokuserar på att ta fram den mest effektiva strategin för just din webshop, baserat på dina drömmar, visioner och mål.

What we can do 4 you

Plattform

Våra experter skapar din webshop i den plattform som lämpar sig bäst för dina nutida och framtida behov, såsom WooCommerce (WordPress), Magento med flera.

Digital marknadsföring

Vi hjälper dig att nå ut till din målgrupp och få fler kunder genom strategisk SEO och smart annonsering i kanalerna som är rätt för dig.

Säker drift

Hosting av din e-handelslösning sker på dedikerad server hos oss på Ready. Genom SSL-certifiering visar du också din kund att hans personliga uppgifter är trygga hos dig.

Strategi

Genom en långsiktig strategi hjälper vi dig att öka din försäljning. Vi skapar den mest effektiva strategin för just din webshop. Du får en konkret handlingsplan för webshopens innehåll, sökbarhet, design och struktur.

Design som konverterar

Din shop får en väl genomtänkt, användarvänlig, säljande design som anpassar sig efter besökaren och är lätt att interagera med på såväl mobiler som surfplattor och datorer.

Betallösning

Vilken betallösning föredrar din målgrupp? Vi kan koppla din shop till alla välkända betallösningar som får dina besökare att känna sig trygga och handla mer.

Affärssystem

Vi kan koppla webshopen till ditt affärssystem, för att automatisera och synkronisera processer genom att exempelvis visa aktuellt lagersaldo för kunden.

Ready 4 Webshop?

Redo att växa online? Vi har erfarenheten att hjälpa dig att lyckas. Lämna dina uppgifter här så diskuterar vi dina behov:

Checkbox

Kundprojekt

Vilka har vi hjälpt med webshop

Vi skapar en lösning som växer i takt med ditt företag. I allt från strategi till val av plattform, ger vi råden som möjliggör största möjliga tillväxtpotential för ditt företag.

Marrakech Design

Marrakech Design är ett svenskt företag som specialiserar sig på s.k. cementkakel, till vardags ofta kallat “marockanskt kakel”.

Webshop till Marrakech Design
Webshop till Plantedli

Plantedli

En webshop specialiserad på krukor, vaser och inredning.

E-handeln ökar stort varje år

E-handeln fortsätter att växa starkt varje år. PostNords årliga undersökning visade att en genomsnittlig månad under 2017 handlade 66% av svenskarna varor online (E-handeln i Norden 2017)

I takt med att e-handeln växer, ökar givetvis också utbudet av webshopar. Idag räcker det inte att starta en webshop som säljer bra produkter. Du måste nå ut med ditt budskap och erbjuda en heltäckande service för att underlätta för kunden att köpa av just dig. Kanske kan leverans och retur av varor ske i fysisk butik? Bra service är a och o för att lyckas med e-handel idag.

Ready Digital bloggar om webshop

E-handel är en konst. Här ger vi dig handfasta tips om att starta och driva webshop för dig som vill lyckas med lönsam e-handel.

20 tips som lyfter din webshop inför julhandeln
20 tips som lyfter din webshop inför julhandeln

Varje år handlar vi mer och mer av våra julklappar online. vi ger dig tipsen som får din webshop att prestera bättre under julhandeln, så fler kunder väljer att köpa julklapparna hos just dig.

Webshop del 5: Merförsäljning
Webshop del 5: Merförsäljning

Merförsäljning är ett sätt att höja vinstmarginalerna i din webshop. Den här guiden ger dig enkla tips för ökad vinst.

Webshop del 4: Det lilla extra
Webshop del 4: Det lilla extra

En webshop som publicerar egna guider och tips hamnar högre på Google och får nöjdare kunder som handlar mer. Vi berättar hur du kan bjuda på din expertis.