ready 4 webshop

ready 4 webshop

Webshop

Vi skapar webshopen som säljer

Vi kan e-handel och vet vad som krävs för att lyckas

Vi skapar attraktiva webshopar som driver in rätt besökare och konverterar dem till betalande kunder, oavsett om du redan driver en webshop eller ska ta dina första steg ut i e-handeln.

What we can do 4 you

Design som konverterar

Din shop får en väl genomtänkt, användarvänlig, säljande design som anpassar sig efter besökaren och är lätt att interagera med på såväl mobiler som surfplattor och datorer.

Plattform

Våra experter inom webbutveckling, design, innehåll och konvertering skapar din webshop i den plattform som vi gemensamt beslutar lämpar sig bäst för dina nutida och framtida behov.

Strategi

Vi skapar den mest effektiva strategin för just din webshop. Du får en konkret handlingsplan för webshopens innehåll, sökbarhet, design och struktur.

Affärssystem

Vi kan koppla webshopen till ditt affärssystem, för att automatisera och synkronisera processer genom att exempelvis visa aktuellt lagersaldo för kunden.

Säker drift

Hosting av din e-handelslösning sker på dedikerad server hos oss på Ready. Genom SSL-certifiering visar du också din kund att hans personliga uppgifter är trygga hos dig.

Betallösning

Vilken betallösning föredrar din målgrupp? Vi kan koppla din shop till alla välkända betallösningar som får dina besökare att känna sig trygga och handla mer.

Ready 4 Webshop?

Checkbox

Kundprojekt

Vilka har vi hjälpt med webshop

Vi skapar en lösning som växer i takt med ditt företag. I allt från strategi till val av plattform, ger vi råden som möjliggör största möjliga tillväxtpotential för ditt företag.

Marrakech Design

Marrakech Design är ett svenskt företag som specialiserar sig på s.k. cementkakel, till vardags ofta kallat “marockanskt kakel”.

Webshop till Marrakech Design
Webshop till Plantedli

Plantedli

En webshop specialiserad på krukor, vaser och inredning.

E-handeln ökar stort varje år

E-handeln fortsätter att växa starkt varje år. PostNords årliga undersökning visade att en genomsnittlig månad under 2017 handlade 66% av svenskarna varor online (E-handeln i Norden 2017)

I takt med att e-handeln växer, ökar givetvis också utbudet av webshopar. Idag räcker det inte att starta en webshop som säljer bra produkter. Du måste nå ut med ditt budskap och erbjuda en heltäckande service för att underlätta för kunden att köpa av just dig. Kanske kan leverans och retur av varor ske i fysisk butik? Bra service är a och o för att lyckas med e-handel idag.