0470 - 70 36 80 info@ready.se

E-handel

Vi skapar webbshopen
som säljer

Vi kan e-handel och vet vad som krävs för att lyckas

Vi skapar attraktiva webbshopar som driver in rätt besökare och konverterar dem till betalande kunder, oavsett om du redan driver webbshop eller ska ta dina första steg ut i e-handeln.

Strategi

Vi skapar den mest effektiva strategin för just din webbshop. Du får en konkret handlingsplan för webbshopens innehåll, sökbarhet, design och struktur.

Plattform

Våra experter inom webbutveckling, design, innehåll och konvertering skapar din webbshop i den plattform som vi gemensamt beslutar lämpar sig bäst för dina nutida och framtida behov.

Design som konverterar

Din webbshop får en väl genomtänkt, användarvänlig, säljande design som anpassar sig efter besökaren och är lätt att interagera med på såväl mobiler som surfplattor och datorer.

Affärssystem

Vi kan koppla webbshopen till ditt affärssystem, för att automatisera och synkronisera processer genom att exempelvis visa aktuellt lagersaldo för kunden.

Betallösning

Vilken betallösning föredrar din målgrupp? Vi kan koppla din webbshop till alla välkända betallösningar som får dina besökare att känna sig trygga och handla mer.

Säker drift

Hosting av din webbshop sker på dedikerad server hos oss på Ready. Genom SSL-certifiering visar du också din kund att hans personliga uppgifter är trygga hos dig.

E-handeln ökar stort varje år


2016 ökade e-handeln med 16% jämfört med året innan och allt fler branscher och företag satsar nu på att sälja via internet. Studier visar att två av tre konsumenter handlar varor online minst en gång i månaden.

I takt med att e-handeln växer, ökar givetvis också utbudet av webbshopar. Idag räcker det inte att starta en webbshop som säljer bra produkter. Du måste nå ut med ditt budskap och erbjuda en heltäckande service för att underlätta för kunden att köpa av just dig. Kanske kan leverans och retur av varor ske i fysisk butik? Bra service är a och o för att lyckas med e-handel idag.

Helhetstänk

Vi tar ett helhetsgrepp som bland annat kan innebära att skapa mottagarorienterat innehåll, driva trafik via digital marknadsföring eller optimera webbshopens konvertering.

Flexibilitet

Vi skapar en webbshop som växer i takt med ditt företag. I allt från strategi till val av plattform, ger vi råden som möjliggör största möjliga tillväxtpotential för ditt företag.

20 års erfarenhet

Med oss som digital partner, kan du känna dig trygg i att vårt engagemang, strategiska helhetstänk, tekniskt kunnande och gedigna erfarenhet kommer att överträffa dina förväntningar.

Ready for a profitable webshop?