0470 - 70 36 80 info@ready.se

Koppling till mäklarsystem – nu även till Mspecs!

Investera i en konkurrenskraftig webbplats för framtida tillväxt

Webbplatsen är den viktigaste kanalen för att nå ut till dina kunder, trots närvaro på de största sajterna för bostadssökning. På din webbplats bygger du upp den trovärdighet som krävs för en lyckad försäljning av dina objekt. Genom att möta fastighetssäljarens behov bygger du ett förtroende som ökar sannolikheten att de tar kontakt. 

Ready Digital har utvecklat en smart och säker API-koppling till Vitecs och Mspecs mäklarsystem. Det räcker därmed att lägga in ett objekt i mäklarsystemet för att det ska publiceras automatiskt på din webbplats. Detta gör att du kan lägga mindre tid på administration och få mer tid till dina affärsrelationer. Innehållet utformas för att webbplatsen ska hamna högt i Googles sökresultat, vilket inte andra vanliga kopplingar till mäklarsystem gör.

Med vår API-koppling integreras objekten på din webbplats och stylas med samma design som övriga delar på webbplatsen. Det innebär även att besökare kommer stanna kvar på din egen webbplats, vilket inte är standard i andra API-kopplingar där besökare ofta skickas iväg till en extern sida. När besökare stannar på din sida ökar sannolikheten att de tar kontakt via ett formulär eller liknande.

Hela API-kopplingen anpassas så att webbplatsen fyller de behov som finns i just din verksamhet.

Anpassad efter dina behov

 • Stöd för samtliga objekttyper – villa, bostadsrätt, tomt, nyproduktion, lantbruk, kommersiella fastigheter och utlandsobjekt etc.
 • Möjlighet till filtrering av objekt, exempelvis typ och pris
 • Lista för planerade visningar
 • Objektlista och objektbeskrivning med bilder, planritning och kartbilder
 • Intresseanmälan med kunduppgifter
 • Presentation av mäklaren i objektbeskrivningen

Professionell mobilvänlig webbplats

Webbplats mäklarsystem

Det är bra marknadsföring att synas på de största sajterna för bostadssökning, men det är inte det enda som krävs för att lyckas. När köparen sedan klickar sig vidare till webbplatsen är det viktigt att förmedla en positiv bild av mäklaren.

Säljare av fastigheter söker oftare efter mäklare direkt på Google och hela 80% börjar sin köpresa där. Då behöver webbplatsen ge ett professionellt första intryck som får dem att vilja ta kontakt.

Webbplatsen behöver också anpassa sig efter skärmstorlek, eftersom Google premierar detta. Det är också viktigt ur besökarens perspektiv, då de flesta gör sina sökningar via mobilen.

Content för användare och sökmotorer

Genomtänkta texter och bilder som riktar sig till din målgrupp kommer att öka förtroendet för ditt företag. Det visar också att du är professionell och engagerad.

Texter är alltså mycket viktigt för målgruppen, men bidrar även till att skapa mer trafik till din webbplats. Sökmotorerna älskar nämligen text! Därför är det bra att bygga texterna på en sökordsanalys.

Våra referenser

Vår nya webbplats har fått ett lyft i och med att Mspecs-objekten nu är integrerade i designen. Samarbetet med Ready har fungerat jättebra och vi är mycket nöjda!

Hans Björklund

Best of Homes

Best of Homes

Målet med den nya webbplatsen var att integrera Mspecs-kopplingen så den blev en del av webbplatsen. Tidigare hemsida använde en standardlösning, som öppnade objekten utanför hemsidan.

På Best of Homes nya webbplats integreras objekten på webbplatsen och stylas i samma stil. Detta är snyggt rent designmässigt och ökar sannolikheten till att besökaren stannar kvar på sidan och tar kontakt. Resultatet blev en webbplats med professionellt uttryck, där den nya tekniska plattformen ligger som en stabil grund.

Åkesson mäklarbyrå

För Åkessons Mäklarbyrå var valet att prioritera den egna webbplatsen självklart – webbplatsen är navet i deras digitala närvaro.

När vi utvecklade webbplatsen låg fokus på att skapa ett tydligt innehåll för målgruppen och att designen var mobilvänlig. Genom att införa automatiserade uppdateringar med koppling till Vitec har sidan blivit användarvänlig för både besökare och Åkessons själva.

Vi har fått en ny modern webbplats och vi gillar att objekten från Vitec är integrerade i designen. Antal förfrågningar via formulären har ökat och det är vi verkligen väldigt nöjda med!

Emelie Svensson

Åkessons Mäklarbyrå

Vi fick ett professionellt och personligt bemötande med stort engagemang. Vi är mer än nöjda!

Fabian Hedlund

Mäklare Mustonen

Mäklare Mustonen

Mäklare Mustonen hade fokus på en ny användarvänlig webbplats, även denna med koppling till Vitec.

Den nya designen med stora inspirerande bilder fångar besökarens intresse och skapar en känsla för Mustonen som mäklare. Webbplatsen är modern, mobilanpassad och användarvänlig, för att besökaren enkelt ska hitta det objekt hon är intresserad av.

Varför välja Ready Digital?

 • Känn dig trygg
  Vi har hjälpt företag att växa online i 20 år.
 • Mobilvänlig design
  Din webbplats fungerar perfekt på datorer, surfplattor och mobiler.
 • Skräddarsydda funktioner
  Allas behov är olika. Du får precis de funktioner du behöver.
 • Koppling till mäklarsystem
  Automatisk uppläggning av objekt via mäklarssystem.
 • Populär plattform
  I WordPress byggs din webbplats säkert i marknadens populäraste plattform.
 • Enkel uppdatering
  Uppdatera innehållet på din webbplats själv, helt utan förkunskaper.

Vi kan webb och vet vad som krävs för att lyckas

 • Minskad administration – få innehåll i mäklarsystemet att visas automatiskt på webbplatsen
 • Modern och användarvänlig webbplats som anpassar sig till alla skärmstorlekar
 • Nå fler kunder med sökmotorvänligt innehåll = hamna högt upp i Googles sökresultat