0470 - 70 36 80 info@ready.se

Omnichannel

Vi skapar en
sömlös kundupplevelse

Kunden i fokus – på riktigt

En omnichannelstrategi fokuserar på hur samverkan mellan flera olika kanaler ger kunden en enhetlig upplevelse av ditt företag, som leder till ökad försäljning och kundnöjdhet.

Budskap

Vi tar fram en strategi för att budskapet i dina kanaler ska ge en helhetsupplevelse för kunden, som påverkar honom framåt i köpprocessen och stärker kundrelationen.

Kanaler

Vi guidar dig i hur du samordnar marknadsföringen och upplevelsen av ditt företag i allt från webbshop och sociala medier till samtal med kundtjänst och besök i fysisk butik.

Specialanpassningar

Vi förstärker kundupplevelsen genom att bygga skräddarsydda kopplingar till olika system, som exempelvis affärssystem och kundportaler.

Kundens relationsbyggande
sker i alla kanaler

 

Studier visar att kunder som finns i flera kanaler spenderar betydligt mer pengar på sitt köp och dessutom blir mer lojala mot ditt företag. Det är därför viktigt att kunden möts av ett enhetligt budskap i alla kanaler, för att han ska få förtroende för företaget och vilja köpa mer.

För bästa kundupplevelse kan ett företag visa ett attraktivt erbjudande i sin digitala marknadsföring som leder kunden till en anpassad landningssida i en webbshop. Kunden beställer varan direkt och kan hämta ut den i sin närmaste butik. När kunden sedan ringer kundtjänst för att få hjälp, möts han av kunnig och insatt personal som stärker upplevelsen av ett bra köp. Det är sömlösheten genom hela den här processen som är en effektiv omnichannellösning.

Helhetstänk

Vi har 20 års erfarenhet av att utveckla företag online. Vi vet att allt kan göras bättre och kombinerar omnichannel med content, e-handel och konvertering för maximal effekt.

Sömlös kundupplevelse

Med öppna sinnen och hög kreativitet hjälper vi dig att möta din kund där kunden befinner sig. Det ger dig en stark kundrelation och möjligheter att påverka kunden på ett effektivt sätt.

20 års erfarenhet

Med oss som digital partner, kan du känna dig trygg i att vårt engagemang, strategiska helhetstänk, tekniskt kunnande och gedigna erfarenhet kommer att överträffa dina förväntningar.

Ready for an omnichannel solution?