0470 - 70 36 80 info@ready.se

We are Ready

En unik digitalbyrå

Vi har jobbat med att hjälpa företag att lyckas online i över 20 år. Tillsammans går in i varje projekt med vetskapen om att med rätt teknik kan allt göras bättre. Med öppna sinnen och hög kreativitet hjälper vi dig att förverkliga dina idéer.

Vi kanske inte ger dig det du vill ha – men vi ger dig det du behöver. Och det är ju faktiskt det enda som spelar någon roll.

Från Smelink till Ready

Vi startade som stiftelse med målet att lära småföretagare över hela Sverige hur webben fungerar. År 2000 bildas Smelink AB som då erbjuder hemsidor i eget CMS-verktyg. Den digitala utvecklingen går snabbt och vi började erbjuda webblösningar i marknadsledande plattformen WordPress, samt andra digitala tjänster så som sökmotoroptimering och strategier för sociala medier.

2017 tar vi ett stort steg på vår egna digitala resa och blir Ready Digital. Idag är vi en digitalbyrå som hjälper företag att ta ett helhetsgrepp om deras digitala närvaro. Med lång erfarenhet i ryggen levererar vi affärsdrivande digitala lösningar för framtiden.

1997Startar som stiftelse

2000Smelink AB bildas

2010Vårt nya CMS-verktyg lanseras

2015Wordpresslösningar och digitala tjänster tillkommer

2017Vi blir Ready Digital AB

2018Vi öppnar kontor i Stockholm

Ready 2 be digital?