Koppling till mäklarsystem – nu även till Mspecs!

Investera i en konkurrenskraftig webbplats för framtida tillväxt

Webbplatsen är den viktigaste kanalen för att nå ut till dina kunder, trots närvaro på de största sajterna för bostadssökning. På din webbplats bygger du upp den trovärdighet som krävs för en lyckad försäljning av dina objekt. Genom att möta fastighetssäljarens behov bygger du ett förtroende som ökar sannolikheten att de tar kontakt. 

Webbplats med koppling till mäklarsystem
Vitec, Mspecs samt Fasad

Tappa inte trafik med gammal teknik! Gammal iframe-teknik visar dina objekt på en extern sida som öppnas i nytt fönster, vilket skickar bort besökarna från din hemsida. Håll kvar besökarna hos dig med en integrerad objektvisning och dra nytta av trafiken från exempelvis Hemnet, trafik som annars hamnar på annat håll.

Mobilvänlig webbplats

Responsiv
Unik design
Användarvänlig

Anpassad efter dina behov

API koppling
Vitec, Mspec samt Fasad
Tydlig objektlista

Attrahera fler säljare och köpare

Rörligt material
Digital marknadsföring
Boosta din hemsida

Ready 4 new website?

Checkbox

Våra kunder

Vilka har vi hjälpt med skräddarsydda lösningar

Vi kan webb och vet vad som krävs för att lyckas.

Best of Homes

Målet med den nya webbplatsen var att integrera Mspecs-kopplingen så den blev en del av webbplatsen. Tidigare hemsida använde en standardlösning, som öppnade objekten utanför hemsidan.

På Best of Homes nya webbplats integreras objekten på webbplatsen och stylas i samma stil. Detta är snyggt rent designmässigt och ökar sannolikheten till att besökaren stannar kvar på sidan och tar kontakt. Resultatet blev en webbplats med professionellt uttryck, där den nya tekniska plattformen ligger som en stabil grund.

Vår nya webbplats har fått ett lyft i och med att Mspecs-objekten nu är integrerade i designen. Samarbetet med Ready har fungerat jättebra och vi är mycket nöjda!

Best of Homes

Hans Björklund

Vi har fått en ny modern webbplats och vi gillar att objekten från Vitec är integrerade i designen. Antal förfrågningar via formulären har ökat och det är vi verkligen väldigt nöjda med!

Åkessons Mäklarbyrå

Emelie Svensson

Åkesson - Din personliga mäklare

För Åkessons Mäklarbyrå var valet att prioritera den egna webbplatsen självklart – webbplatsen är navet i deras digitala närvaro.

När vi utvecklade webbplatsen låg fokus på att skapa ett tydligt innehåll för målgruppen och att designen var mobilvänlig. Genom att införa automatiserade uppdateringar med koppling till Vitec har sidan blivit användarvänlig för både besökare och Åkessons själva.

Peter Sandström

Senior Sales Manager
0470-70 36 73
peter.sandstrom@readydigital.se

Vi kan webb och vet vad som krävs att lyckas

Med vår API-koppling till ditt mäklarsystem integreras objekten på din webbplats och stylas med samma design som övriga delar på webbplatsen. Det innebär även att besökare kommer att stanna kvar på din egen webbplats, vilket inte är standard i andra API-kopplingar där besökare ofta skickas iväg till en extra sida. När besökaren stannar på din sida ökar sannolikheten att de tar kontakt via ett formulär eller liknande.